Het Centrum

Welkom bij Tandheelkundig Centrum Vitalis. Onze praktijk biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg op een voor de cliënt optimale wijze, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team.

Onze moderne praktijk geeft invulling aan een breed scala van tandheelkundige zorg. Van algemene tandheelkunde tot en met implantologie, orthodontie, paradontologie, mondhygiëne, esthetische tandheelkunde, endodontologie en uitgebreide restauratieve tandheelkunde. Alle zorg in één huis en altijd onder supervisie van uw eigen tandarts.

Onze praktijk voorziet in geschoold personeel, telt negen behandelkamers, is uitgerust met moderne technologieën en hanteert de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne. Bij Tandheelkundig Centrum Vitalis kunt u vertrouwen op hoogwaardige zorg tegen reële prijzen. Maak onder andere via deze website nader kennis met de praktijk.

  • Welkom

   Welkom bij Tandheelkundig Centrum Vitalis. Onze praktijk biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg op een voor de cliënt optimale wijze, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team.

   Meer over Welkom
  • Contact

   Tandheelkundig Centrum Vitalis Dotterbloem 1 2408 LA Alphen aan den Rijn Tel: 0172-472200 | Fax: 0172-476919 E-mailadres: info@tcavitalis.nl Voor Zorgmail-gebruikers: tandheelkundigcentrumvitalis@zorgmail.nl

   Meer over Contact
  • Team

   Binnen Tandheelkundig Centrum Vitalis werken we met enthousiaste zorgprofessionals aan de zorg van uw mond. Graag stellen wij ons team aan u voor.

   Meer over Team
  • Uw Afspraak

   Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Dit betekent dat wij een strakke planning hanteren en dat ons hele team de behandeling heeft voorbereid en voor u klaarstaat bij aanvang van uw afspraak. Het maken van een afspraak is niet vrijblijvend en is altijd persoonsgebonden. Bij het maken van een afspraak stemt u automatisch in met onze annuleringsvoorwaarden.

   Meer over Uw Afspraak
  • Nota's

   Famed is een organisatie die voor tandartsen, huisartsen, ziekenhuizen en andere medisch specialisten het factureren en innen van nota’s verzorgt. Ook voor ons verzorgt Famed deze dienstverlening. U ontvangt daarom onze nota’s via Famed. Uw nota wordt eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar.

   Meer over Nota's
  • Spoedgevallen

   Op doordeweekse avonden is een avonddienst voor spoedgevallen geregeld, in het weekend kunt u terecht bij de weekenddienst voor spoedgevallen. De dienstdoende tandarts kunt u vinden op de website van de Tandartsenkring Alphen aan den Rijn: www.tandartsenalphenadrijn.nl. U kunt het telefoonnummer en het adres van de spoedgevallendienst ook vinden op het antwoordapparaat van onze praktijk.

   Meer over Spoedgevallen
  • Praktijkfilosofie

   Het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg op een voor de cliënt optimale wijze, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team. Ons doel is persoonlijke groei en blijven innoveren.

   Meer over Praktijkfilosofie
  • Klachten

   We vinden het belangrijk onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wanneer u een klacht heeft, is dit voor ons waardevolle informatie. Deel dit bij voorkeur persoonlijk met uw tandarts. U kunt ook een e-mail sturen naar onze praktijkmanager, Marianne Burghoorn: myburghoorn@tcvitalis.nl.

   Meer over Klachten
  • Vacatures

   Binnen Tandheelkundig Centrum Vitalis is altijd ruimte om ons team te versterken met gedreven vakmensen. Ben jij gemotiveerd om bij ons aan het werk te gaan, dan kun je ons altijd benaderen via een open sollicitatie. Deze wordt dan naar relevantie, beschikbaarheid en motivatie in behandeling genomen.

   Meer over Vacatures
  • Privacy

   Wij verwerken medische gegevens van onze patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u hebt.

   Meer over Privacy