Praktijkfilosofie

Missie

Het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg op een voor de cliënt optimale wijze, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team.

Ons doel is persoonlijke groei en blijven innoveren.

In een branche die aan verandering onderhevig is, willen wij het merk TCV herkenbaar presenteren en positioneren.

Met daarbij aandacht en respect voor de medemens en haar omgeving.

 

Visie

De tandheelkundige branche is aan veranderingen onderhevig. Naast continue ontwikkeling van de zorg op zich, zorgen strengere regelgeving en een goed geïnformeerde, kritischer wordende cliënt er voor dat de tandheelkundige zorg zich op meerdere fronten ontwikkelt.

Binnen deze veranderende markt wil TCV het pad dat het een aantal jaren geleden al is ingeslagen optimaliseren. Dat houdt in: om brede, hoogwaardige tandheelkundige zorg aan te blijven bieden en zich als organisatie hierin continue te blijven ontwikkelen en groeien.

Hierin is er alle aandacht voor de cliënt, de behandelaar, de behandeling, het team en duurzaamheid.
Waarin opgedane kennis te allen tijde binnen de organisatie wordt overgedragen. Continue verbetering en optimalisatie van deze onderwerpen vormt een doelstelling voor TCV.

Binnen de branche heeft TCV een voorsprong in vergelijking met veel collega praktijken. TCV wil deze voorsprong blijven behouden en benchmark zijn binnen de branche. Hierin heeft het een open houding om zowel voorbeeld te zijn en voorbeeld te nemen aan haar omgeving.

Het is een feit dat de cliënt steeds kritischer wordt. De cliënt beschikt over meer informatievoorzieningen en is kritischer op haar bestedingen en wil te allen tijden de beste keuze maken. TCV stelt zichzelf als doel om informatie te blijven inwinnen van haar cliënten en haar diensten af te blijven stemmen op de behoeften van de cliënt. TCV zal inzicht geven in haar bedrijfsuitvoering en eerlijke, hoogwaardige zorg aanbieden, met aandacht en respect voor de wensen en mogelijkheden van de cliënt.

Binnen alle activiteiten en processen van de TCV is er aandacht voor duurzaamheid. Voor TCV betekent dat respectvol omgaan met de medemens en haar omgeving evenals met de relaties met onze partners in business.