Wist u dat...

Wist u dat we bij TCV meer dan 35.000 afspraken per jaar inplannen?

Onze praktijk is 5 werkdagen en 2 avonden in de week geopend. Met 9 behandelkamers en meer dan 40 medewerkers werken wij iedere dag met veel plezier en enthousiasme aan de zorg voor onze cliënten.

Natuurlijk loopt niet altijd iedere dag bij iedereen volgens planning. Als praktijk spelen wij dan ook op een flexibele manier in op eventuele gewenste wijzigingen inzake de geplande afspraak. Wanneer dat 24 uur van tevoren wordt aangegeven is er altijd een oplossing. En vaak zijn wij ook in staat op kortere termijn te schakelen.

Maar wist u ook dat wij bij onze praktijk per jaar ongeveer 1.300 zogenaamde no show afspraken hebben? Dat betekent dat de cliënt zonder berichtgeving niet op komt dagen. Deze no show afspraken brengen onnodige kosten met zich mee en hebben ook invloed op onze zorgverlening. In de verloren tijd hadden wij namelijk een andere cliënt kunnen helpen. Mede door onze gestructureerde planning waarborgen wij namelijk de continuïteit van onze zorg. Daarom willen wij deze situaties zo veel als mogelijk voorkomen.

Soms moeten wij die verloren tijd alsnog facturen bij onze cliënt. Daarom vragen wij om uw medewerking hierin. Mocht u verhinderd zijn, laat het ons te allen tijde en het liefst tijdig weten. Daar worden wij uiteindelijk allemaal beter van.

Aan een mooi en gezond gebit werk je samen.